Neptune Customer Day Stockholm 2018

Europaturnen fortsätter, välkomna till Neptune Customer Day i Stockholm den 27:e september på Stretch kontor.

Kom och lyssna på Vattenfall och Bergendahls när de berättar om sina erfarenheter och varför de valde Neptune Software DX platform för att förenkla och förbättra användarupplevelsen i SAP!

En eftermiddag fylld av intressanta föreläsningar, kunderfarenheter och demonstrationer.

Innehåll och agenda

* Vi inleder dagen med lunch och nätverkande

* Kundpresentation – Bergendahls Food

  • Bergendahls berättar om införandet av en ny mobil plattform som ger butikerna viktig information i rätt tid och på rätt ställe, dvs vid butikshyllan. En enkel och användarvänlig beställningsapp som spar tid och ger information till butik om avvikelser, fel o restningar innan de skickat in ordern, vilket förhindrar felleveranser, tomma hyllor och minskar antalet samtal till kundtjänst.

* Neptune Software DX Platform

  • Få en djupare inblick i Neptunes Software DX platform med inbygggt offline-stöd och färdiga mallar för att snabbt ge nytt liv till ditt SAP system med minimal kodning och till en låg totalkostnad
  • Se hur ni kan lösa morgondagens utmaningar idag med Neptune Planet 9, en plattform som möjliggör en förenklad användarupplevelse och utveckling av mobila applikationer inte bara för SAP, utan för alla typer av källsystem, i valfri molnplattform och med valfri arkitektur

* Kundpresentation – Vattenfall Vind

  • Vattenfall berättar hur de gick från ett pappersbaserat arbetssätt till en mobil app i Windows mobiler. Nu kan alla servicetekniker på fältet få tillgång till arbetsordrar och instruktioner direkt i mobilen och kan återrapportera utfört arbete och tidsåtgång med fullt offline-stöd.

* Öppen diskussion och frågestund

* Vi avslutar dagen med mingel och eftersnack

Anmäl dig nu och säkra din plats.

Varmt välkommen!

Event detaljer:

Var:  Stretch kontor, Gamla Brogatan 26, Stockholm

När: 27:e September kl. 12:00-17:00

<<Registration is Closed>>

Karta till Stretch kontor

Presenterande kunder

Vattenfall Neptune Software

Vattenfall

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har vi elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Bergendahls Neptune Software Customer

Bergendahls Food

Bergendahls Food är utmanaren som växer mest inom svensk dagligvaruhandel med över 4 000 anställda och en omsättning på SEK 10 miljarder. Bergendahls Food bedriver såväl partihandel som detaljhandel och e-handel och har idag 42 egenägda City Gross-butiker och ett nära handelssamarbete med fristående köpmannaägda butiker inom bl a grupperingarna Den Svenska Matrebellen och MatÖppet.

Medarrangör

Stretch 

Vi utvecklar världen – varje dag! Med tekniken som grund skapar vi värde för våra kunder – i allt vi gör! Bland annat förbättrar vi användarupplevelsen för våra kunder genom ökad och förenklad tillgänglighet,  ökad kvalitet och effektivitet i affärsprocesserna. Vi gör det genom innovation, nyfikenhet och mod och vi föredrar att göra det i små steg. Vi vågar utvecklas med vår marknad och med tekniken i ryggmärgen. Vi hjälper individer och organisationer att utvecklas långsiktigt, hållbart och med fokus på att maximera affärsvärdet med IT.