Neptune Software Gothenburg Customer Day

Välkomna till Neptune Customer Day i Göteborg den 14:e november på Acandos kontor

Kom och lyssna på Vattenfall och Jollyroom när de berättar om sina erfarenheter och varför de valde Neptune Software DX plattform för att förenkla och förbättra användarupplevelsen i SAP!

En eftermiddag fylld av intressanta föreläsningar, kunderfarenheter och demonstrationer.

Innehåll och agenda

* Vi inleder dagen med lunch och nätverkande

* Kundpresentation – Jollyroom

  • Jollyroom berättar om hur införandet av en ny modern mobil plattform i kombination med betydligt effektivare logistikprocesser möjliggjort en enorm tillväxt och expansion i e-handelsbranschen. Hela flödet från inleverans, plock mm till returhantering har radikalt förbättrats. Effektiviteten har mer än fördubblats. Över 16 appar hjälper anställda att göra rätt i alla lägen. Tillfällig personal över säsongstoppar lär sig rutinerna på timmar istället för veckor.

* Neptune Software DX Platform

  • Få en djupare inblick i Neptunes Software DX platform med inbygggt offline-stöd och färdiga mallar för att snabbt ge nytt liv till ditt SAP system med minimal kodning och till en låg totalkostnad
  • Se hur ni kan lösa morgondagens utmaningar idag med Neptune Planet 9, en plattform som möjliggör en förenklad användarupplevelse och utveckling av mobila applikationer inte bara för SAP, utan för alla typer av källsystem, i valfri molnplattform och med valfri arkitektur

* Customer Presentation – Vattenfall Vind

  • Vattenfall berättar hur de gick från ett pappersbaserat arbetssätt till en mobil app i Windows mobiler. Nu kan alla servicetekniker på fältet få tillgång till arbetsordrar och instruktioner direkt i mobilen och kan återrapportera utfört arbete och tidsåtgång med fullt offline-stöd.

* Öppen diskussion och frågestund

* Vi avslutar dagen med mingel och eftersnack

Anmäl dig nu och säkra din plats.

Varmt välkommen!

Event detaljer:

Var: Acandos kontor, S:t Eriksgatan 5, Göteborg

När: 14:e November kl. 13:00-17:00

Karta till Acando kontor

Presenterande kunder

Vattenfall Neptune Software

Vattenfall

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har vi elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Jollyroom Neptune Cusotmer Day

Jollyroom

Jollyroom är ett ledande e-handelsbolag i Skandinavien med produktfokus på hela barnfamiljen. De säljer och distribuerar över 40 000 olika produkter till 20 miljoner kunder – allt från nappar till barnvagnar, leksaker och kläder.

Medarrangör

Acando Neptune Software Partner

Acando

Se förändring som en tillgång

Alla har en historia, en samling styrkor som visat sig framgångsrika. Men vad som skiljer ut vissa organisationer, är förmågan att låta dessa hela tiden anpassas till en ny vardag. Det kräver samspel mellan strategi, organisation och teknik. Och viljan att börja se förändring som en tillgång.

Acando är inte ensamma om att säga att vi skapar förändring. Men vi vet att vi sticker ut genom hur vi arbetar tillsammans med våra kunder, hos våra kunder, för att få det att verkligen hända. Vårt jobb är att göra det komplexa lite enklare, men vi vill gärna stanna kvar när det blir svårt på riktigt.