Sariba

Sariba AS er et heleid norsk konsulenthus som leverer tjenester og løsninger innen HR, teknologi og ledelse til små og mellomstore virksomheter i det norske og nordiske markedet. Selskapet startet opp i 2000, har i dag over 30 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på ca. 40 MNOK.

Vår forretningsidé er å levere og integrere HR-tjenester og IT-løsninger som øker lønnsomheten for kundene gjennom optimalisering av humankapitalen. Med vår kompetanse og erfaring innen HR utviklingstiltak, prosesser og teknologi, kan vi få frem det beste hos dine medarbeidere og din organisasjon. Slik oppfyller vi vår visjon om å løfte HR til nye høyder.

Våre tjenester og løsninger bygger på beste praksis og gjenbrukbare modeller og metoder. Vi er SAP Channel Partner og har et av Norges største SAP-miljøer. Vi gjennomfører implementeringer, tilpasninger, oppgraderinger og forbedringer av SAP HCM, i tillegg til integrasjon mellom SAP HCM og andre systemer.

Mobile apper for reise, tidregistrering og employee lookup

Enten din bedrift allerede benytter SAP HCM eller om dere er på jakt etter et robust og samtidig smidig HR-system, kan SAP være svaret. For å imøtekomme våre kunders behov for effektivitet og en mer fleksibel arbeidshverdag har Sariba utviklet tre innovative mobile applikasjoner for nettbrett og mobiltelefoner.

Saribas mobile apper gjør det mulig for deg og dine medarbeidere å utføre oppgaver som timeregistrering, registrering av reiseregninger og søke opp og kontakte kolleger fra mobil eller nettbrett, mens man er på farten.

Sariba AS

Steinar Sabbasen

phone: +47 99 27 30 57
email: steinar.sabbasen@sariba.com

For more information visit: http://www.sariba.com/