NL4B

NL for Business

Sinds 2001 is NL for Business een toonaangevend consultancy bureau die kennis en kunde rondom SAP oplossingen hoog in het vaandel heeft staan. Onze vaste klanten maken al meer dan 10 jaar gebruik van onze dienstverlening en wij hebben samen met hun al vele succesvolle projecten afgerond. Ook SAP zelf maakt gebruik van onze dienstverlening en wij leveren al meer dan 10 jaar regelmatig docenten op het gebied van SAP innovaties aan SAP Education in Nederland, Belgie en Engeland. Daarnaast zijn wij actief binnen de SAP Community en komt u ons regelmatig tegen bij SAP en de VNSG.

Wij worden gewaardeerd om onze ervaring en specialistische kennis op het gebied van bestaande en nieuwe SAP ontwikkelingen. Op uitnodiging van het hoofdkantoor zijn we regelmatig bij SAP in Walldorf te vinden waarbij we worden bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen. Kortom of u nu ABAP, OData of SAPUI5 ontwikkelaar zoekt, met het SAP Netweaver portfolio aan de gang wilt, uw processen wilt versnellen met HANA of uw SAP gebruikerservaring wilt verbeteren met de NetWeaver Business Client en SAP Fiori, bij ons vind u de specialisten.

Onder de noemers EasyRun, EasyBuild en EasyLearn bieden wij onze uitmuntende dienstverlening aan om uw gebruik van SAP te optimaliseren.

NL for Business Consultancy
Huizermaatweg 340, 1267 LJ, Huizen
Netherlands

Robert Eijpe   
General Manager

phone: +31 (0) 6 53557058
email:  robert.eijpe@nl4b.com

www.nl4b.com