Norske Neptune Software satser globalt med fersk kapital

Olso, Norge – July 25, 2018 – Det norske grunder-selskapet Neptune Software har hentet inn 75 millioner fra svenske Standout Capital. Neptune Software leverer en innovativ «low-code» plattform for sømløs utvikling av applikasjoner på tvers av mobil, desktop og andre teknologier. Selskapet skal nå styrke sin eksisterende markedsposisjon, samt utvide globale markedsmuligheter.

“Vi ser en fantastisk mulighet til å utvide virksomheten vår i årene som kommer. Stadig flere kunder ser fordelene med vår plattform for rask innovasjon og utvikling av nye løsninger, og vi er glade over å ha Standout Capital med på vår videre reise. Sammen med Standout har vi både ressursene og erfaringen til å fortsette utvidelsen av vår eksisterende løsningsplattform, samtidig som det gir oss muligheten til å betjene en økende global etterspørsel for produktene våre”, sier Andreas Grydeland Sulejewski, administrerende direktør i Neptune Software.

Siden oppstarten i 2011 har Oslo-baserte Neptune Software tilbudt globale bedrifter løsninger for å utvikle innovative applikasjonsløsninger i rekordfart og med betydelige kostnadsbesparelser. Neptune Software tilbyr kunder en av de raskeste, mest kostnadseffektive og sikreste måtene å utvikle og integrere applikasjoner med sømløs funksjonalitet på tvers av mobil, desktop og andre teknologier. Neptune Software har i dag mer enn 400 kunder globalt og over 1,4 millioner lisensierte brukere.

“Vi opplever en trend hvor selv større selskaper ikke nødvendigvis ønsker store leverandører, men er heller mer opptatt å få det beste markedet kan tilby. Som en relativt liten utfordrer i markedet opplever vi at størrelsen vår er en fordel fordi vi kan snu oss raskere rundt i utviklingen av produkter. Vi gir kunder fleksibilitet gjennom våre løsninger. De får mer ut av eksisterende systemer og kan kontinuerlig tilpasse ulike digitale strategier uavhengig av hvilken skyløsning og applikasjonsarkitektur de bruker”, sier Sulejewski.

På kundelisten har Neptune allerede virksomheter som «Statkraft, Elkjøp, Jollyroom, New Zealands militære og Direktoratet for økonomistyring». Med nye ressurser og 75 millioner i ny kapital ser Neptune Software frem til å tilby nye innovative teknologiske løsninger til eksisterende og nye kunder, som gir organisasjoner og bedrifter valgfrihet og fleksibiliteten i egen utvikling og innovasjon.

“Bedrifter og organisasjoner har et opplagt og voksende behov om å bedre utnytte eksisterende IT-infrastruktur. Neptune har en solid teknologiplattform som på en svært brukervennlig måte reduserer avstanden mellom en bedrifts IT-system og kjerneoperasjon. Neptune er et ungt selskap som på svært kort tid har klart å bygge og kommersialisere sine produkter til blue-chip kunder i Asia, Europa og USA. Vi er svært imponerte over hva teamet har klart å utføre med så begrensede ressurser, og ser nå frem til en spennende tid i møte”, sier Klas Hillström, Partner i Standout Capital.  

For more information, press only:

Philip Gundersen, CMO at Neptune Software

philip@neptune-software.com

(+47) 46899683

Want to know more? Request a call today.

(we love it when you share)